Dober večer obiskovalec. Dobrodošel na prijateljevanje.net. PRIJAVA | REGISTRACIJA
Seznam forumov Spoznajmo se - zasebni stiki in sklepanje prijateljstev On išče njo

vabilo na dopust

... iskanje partnerjev, prijateljev,....

vabilo na dopust

OdgovorNapisal/-a eruj » 11 jul 2010, 15:11

spet je poletje in spet je čas dopustov.
bi malo preveril če se kateri ( nikakor KATEREMU ) da iti z mano na dopust na morje.
sicer smo že sredi poletja , ampak ker se meni gre na dopust jeseni mislim, da je še kar nekaj časa.
letos je malo sprememb, kraj še ni določen, čas tudi ne, je pa še ena malenskost , katero bi rad tukaj takoj poudaril - zelo rad bi sina, ki je star štiri leta vzel seboj.
Sin je tudi razlog da tukaj pišem vabilo za skupno preživljanje dopusta.
Zakaj ?
Ker bivša ne dovoli da greva s sinom sama na morje ( menda bom ob številnih razgaljenih ženskih telesih pozabil na sina ), bom pač naredil takole kot sem.
zakaj ne grem z sorodniki ? ker imajo čisto drugačne želje od mojih glede preživljanja dopusta.
torej , če si katera želi skupnega dopustovanja, se lahko dogovoriva. (da ne bi preveč obremenjevali vesoljnega članstva s podrobnostmi ).
zasebni_stiki
eruj
izkušeni ljubimec

Gotovina: 522.75 €p
Banka: 1,866.50 €p
Kraj: bled
Spol: Moški

Re: vabilo na dopust

OdgovorNapisal/-a pina » 12 jul 2010, 22:34

eruj, nočem modrovati, ker vem, kaki so bivši... rada bi ti samo povedala, da imaš VSO PRAVICO peljati sina na morje brez kakršnih koli pogojev od tvoje bivše...tako kot mu je ona starš, si mu tudi ti...in vem, da delaš vse v interesu otroka... ali misliš, da bi tvoja bivša odobravala neko žensko z enega portala, da vama dela spremstvo? verjemi, da ne bi...
gola ženska telesa gor ali dol, kakor te poznam, temu ne bi podlegel...zato pelji sina sam na morje in z njim preživi kvaliteten čas, na bivšo se pa ne oziraj...ker ima zgleda zelo čudna pravila in norme...zanima me, kako bi bilo, če bi bila situacija obratna? ona ne podlega golim moškim telesom (na plaži so tudi moški, ne samo ženske)?
še enkrat...ti si tudi njegov starš...z vsemi pravicami in dolžnostmi...
(razen če ni v ozadju še česa drugega ;))
Največja sreča v življenju je, da si ljubljen tak, kakršen si, ali bolje rečeno, da si ljubljen kljub temu.
zasebni_stiki
pina
mojster tantre

Gotovina: 2,805.05 €p
Banka: 9,297.24 €p
Kraj: Logatec
Spol: Ženska
Blog: Poglej blog (3)

OdgovorNapisal/-a blueangel » 12 jul 2010, 23:29

Hm, težko se boš ujel z nekom, ki ga boš prvič videl na dopustu, kot razumem, bi rad s seboj vzel žensko, kako težko se boste šele vsi trije ujeli, oz. kaj veš, kako se bo ona ujela s tvojim sinom. Čisto možna je popolna katastrofa, ki sinu ne bo prav nič koristna ali zabavna. Na tvojem mestu bi poslušala Pinin nasvet.
Najboljše stvari v življenju niso stvari.
zasebni_stiki
blueangel
nedolžnež

Gotovina: 74.88 €p
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a zanna45 » 12 jul 2010, 23:32

Eruj. Življenje je ravno prav dolgo, da se stvari obrnejo, kakor morajo biti. Včasih je potrebno le nekaj več potrpljenja, kot ga trenutno imamo. A vedi, življenje je tvoje! Tudi takšno, kot ga živiš sedaj. Zato ga užij in si privošči dopust, ki ga zagotovo zaslužiš. A vendarle pazi, to so dnevi, ki jih ne moreš kar tako preživeti v dvoje. Lahko imaš srečo in je nepozabno, a, če bi imel nesrečo, bi ti kdo lahko zagrenil tiste lepe dni... Si pomislil, da bi morda šel s kakšno družbo? Oprosti, ne želim biti vsiljiva, le razmišljam... :roll:
zasebni_stiki
zanna45
nedolžnež

Gotovina: 86.89 €p
Kraj: veleje
Blog: Poglej blog (1)

OdgovorNapisal/-a eruj » 13 jul 2010, 11:34

malo po vrsti :

pina, slovenska obala se mi zdi hudo umazana. torej je destinacija hrvaška. na meji moram pokazat dokumente in evo problem, sinko nima osebne. mamica je edina, ki lahko uredi zdravstveno zavarovanje za tujino in tudi ostalih dokumentov ne morem dobit. na žalost ne dobim sinovih dokumentov niti takrat , ko je pri meni, razen če hudo ne zatežim. in je teško it recimo z njim na izlet po sloveniji, ker je nesreča lahko hitro tu. in kaj potem. če še na bled k lokalnemu dežurnemu ne morem s sinom. ok , pa ni namen tule da odpiram temo razmerja med bivšimi partnerji. sem to definitivno zaključil, ker nima smisla živcev izgubljat.
drugič za ostale, ki imate seveda dobre namene. Ja, veliko reskiram. samo moje mišljenje je tako, če želim z nekom živeti, potem bom pač moral poleg osebe, ki mi je všeč, vzeti tudi njeno družino in pa ona mojo. dopust je lahko ena priložnost, kjer se da zelo hitro ugotovit ali sta dva za skupaj ali ne. vsaj tako jest mislim. včasih je nekaj dnevno skupno bivanje precej bolje za spoznavanje, kot pa nekaj mesečno obiskovanje, kjer se ne pokažejo prave karakteristike osebe. Ne glede, kako se stvari zgodijo, je pa takole, greste na dopust v hišo z več apartmaji, jo drago plačate, pa dobite lahko živega boga za sosede. in kaj morete ? namesto lepega dopusta- živa groza.
lepo pa se vam zahvaljujem za lepe namene. želim vam lepe in prijetne poletne dni.
zasebni_stiki
eruj
izkušeni ljubimec

Gotovina: 522.75 €p
Banka: 1,866.50 €p
Kraj: bled
Spol: Moški

OdgovorNapisal/-a romanika » 30 jul 2010, 22:24

Eruj pozdravljen,
sem prebrala kar pišeš. Mislim da pri sebi še nisi čisto odločen kaj hočeš glede dopusta, ali samo s sinom ali pa še s kom, potrebna je odločitev. Moje mnenjne je tako, da pojdi samo s sinom na dopust, kajti on je tisti, ki te najbolj potrebuje in si te želi. In tisti spomini, ki jih imamo s svojimi otroci so najlepši spomini. Ostalo naj pride spontano, ob svojem času.

Vse lepo ti želim!
romanika
vikend užitkar

Gotovina: 103.71 €p

Podobne teme

Vrni se na On išče njo

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost